Εκδρομές

Στις Εκπαιδευτικές Εκδρομές που πραγματοποιούνται εντός και εκτός Ελλάδος, οι μαθητές συμμετάσχουν με στόχο την πνευματική τους ανάπτυξη, την ψυχαγωγία και την πολιτιστική τους κουλτούρα.
Διοργανώνονται Εκπαιδευτικά Ταξίδια σε καλοκαιρινά Kολλέγια ή Πανεπιστήμια της Αγγλίας με κύριο στόχο τη μεγαλύτερη πρόοδο της Ξένης Γλώσσας και την εξοικείωση των μαθητών με τον πολιτισμό της Αγγλίας. Το πρόγραμμα συνδυάζει τη μάθηση, την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση, τα Σπορ με ποικιλία Αθλητικών Δραστηριοτήτων, την Τέχνη, το Χορό, τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και Εκπαιδευτικές Εκδρομές.
Τα Εκπαιδευτικά Ταξίδια τόσο στο Εσωτερικό - Αθήνα, Κρήτη - όσο και στο εξωτερικό -Βαρκελώνη, Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη- είναι σχεδιασμένα, ώστε ν' ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε μαθητή. Προσφέρουν την καλύτερη Εκπαιδευτική Εμπειρία με έναν μη ανταγωνιστικό τρόπο, επιτρέποντάς τους ν' ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους, ενισχύοντας τη γνώση και την αυτοπεποίθησή τους σ' ένα ασφαλές περιβάλλον.
Έμφαση δίνουμε στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του κάθε παιδιού. Μαθαίνουν να είναι ανεξάρτητα, κοινωνικά και υπεύθυνα άτομα. Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί είναι ένα μοναδικό και πολύτιμο άτομο που αξίζει σεβασμό και ευαισθησία.