Δημοτικού

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη με στόχο πάντα την πνευματική, κοινωνική και πολιτιστική καλλιέργεια, διοργανώνουν και συμμετέχουν σε επιλεγμένες εκδηλώσεις, μουσικές παραστάσεις, επισκέψεις σε μουσεία, αίθουσες τέχνης, αρχαιολογικούς χώρους, για να διευρύνουν την παιδεία των μαθητών, μέσα από ομαδικές εργασίες και τη βιωματική εμπειρία.  Οι δραστηριότητες αυτές αξιοποιούν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα των μαθητών, αναπτύσσουν την ομαδικότητα, τη συνεργασία.

Διαμορφώνουν ολοκληρωμένες και ευαισθητοποιημένες προσωπικότητες, που συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία και σέβονται την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού ευαισθητοποιήθηκαν και προσπάθησαν να προσφέρουν την αγάπη τους, το χαμόγελό τους και τη βοήθειά τους με ένα χρηματικό ποσό για τα παιδιά του Αγίου Στυλιανού και άλλων φορέων, που έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση όλων μας. Οι στόχοι ενός ολοκληρωμένου  Σχολείου δεν είναι μόνο εκπαιδευτικοί αλλά και κοινωνικοί.

Όλοι οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη συγκεντρώνουν  νοσηλευτικό υλικό, ρουχισμό, τρόφιμα ενισχύοντας με το δικό τους τρόπο το έργο της φιλανθρωπικής οργάνωσης Των Γιατρών του Κόσμου,των Γιατρών χωρίς σύνορα, κ.ά..

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στηρίζουν το ΕΡΓΟ της ActionAid. Η ActionAid είναι ένας διεθνής αναπτυξιακός οργανισμός, που από το 1972 συνεργάζεται με τους κατοίκους των φτωχότερων χωρών του κόσμου, για την εξάλειψη της φτώχειας και των βαθύτερων αιτίων που την προκαλούν. Το όραμα της ActionAid είναι ένας κόσμος, όπου κάθε άνθρωπος θα ζει με αξιοπρέπεια και θα απολαμβάνει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτό, όμως, θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα, μόνο μέσα από έργα και δράσεις μακροχρόνιας υποστήριξης των ανθρώπων, που ζουν στις πιο φτωχές χώρες του κόσμου, ώστε να εξασφαλίσουν μόνιμες βελτιώσεις στην ποιότητα της ζωής τους.

Όραμά μας είναι η δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Πιστεύουμε ότι η απόλυτη ένδεια είναι εφικτό να μειωθεί μέσω της συντονισμένης δράσης. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, προσφέροντας ελπίδα για μία καλύτερη Ζωή σε φτωχούς ανθρώπους και κυρίως παιδιά του αναπτυσσόμενου κόσμου.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά με παρουσιάσεις και εργασίες δίνοντας σημασία σε όλες τις παγκόσμιες ημέρες. Η Αποστολή μας είναι γεμάτη προκλήσεις. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα Σχολείο, το οποίο να ταιριάζει στα παιδιά του Σήμερα και στον κόσμο του Αύριο.


Τα πολιτιστικά νέα του Δημοτικού


Μάρτιος 29, 2018

Εκπαιδευτική επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο της Βεργίνας.

Μάρτιος 23, 2018

Εθνική Επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Φεβρουάριος 15, 2018

¨Ελίζα¨

Φεβρουάριος 14, 2018

Αποκριάτικος χορός.

Φεβρουάριος 12, 2018

Υγεία και Εκπαίδευση.

Φεβρουάριος 5, 2018

Θέατρο Σκιών στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

Ιανουάριος 31, 2018

«Νόμος-Νομίζω-Νόμισμα»

Ιανουάριος 23, 2018

Ένα ταξίδι, προς την ενηλικίωση και τη γνώση!

Ιανουάριος 10, 2018

Γνωριμία των μαθητών μας με τους γιγάντιους Δεινόσαυρους!

Δεκέμβριος 22, 2017

Τα Χριστούγεννα της καρδιάς μας από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου.

Δεκέμβριος 20, 2017

Σε κλίμα κατάνυξης.

Δεκέμβριος 18, 2017

Ημέρα Αστρονομίας!

Δεκέμβριος 4, 2017

Όλοι μαζί…… μπορούμε και σας Ευχαριστούμε !!!

Νοέμβριος 17, 2017

Ημέρα Μνήμης του Πολυτεχνείου.

Νοέμβριος 10, 2017

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για τη στοματική υγιεινή των μαθητών μας.

Νοέμβριος 6, 2017

100 χρόνια απ΄ την πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης!

Ελληνικα