Υποτροφίες Μαθητών.

Υποτροφίες Μαθητών για το Σχολικό Έτος 2019-2020.

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη χορηγούν οικονομικές Υποτροφίες για μαθητές και μαθήτριες της Στ΄ τάξης που θα φοιτήσουν για το νέο Σχολικό Έτος 2019-2020  στην Α΄ Γυμνασίου.

Οι Υποτροφίες προκηρύσσονται κάθε χρόνο και η επιλογή των υπότροφων μαθητών και μαθητριών για την Α΄ Γυμνασίου θα γίνει κατόπιν γραπτών εξετάσεων οι οποίες θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου –Λυκείου (περιοχή Νοσοκομείο Παπαγεωργίου) ή τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2018 το απόγευμα στο Γυμνάσιο –Λύκειο (περιοχή Νοσοκομείο Παπαγεωργίου).

Οι υποψήφιοι μαθητές και μαθήτριες θα εξετασθούν στην ύλη των Νέων Ελληνικών (Κείμενο, Γραμματική, Γλωσσικές ασκήσεις) και των Μαθηματικών (προβλήματα και ασκήσεις ) της Στ΄ τάξης του Δημοτικού. Δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας αλλά και των άλλων δημόσιων και ιδιωτικών Σχολείων να διεκδικήσουν μία υποτροφία. Οι υποτροφίες χορηγούνται σε μαθητές που συγκεντρώνουν την υψηλότερη βαθμολογία στις εξετάσεις.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 09 Μαΐου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι Γονείς μπορούν να επικοινωνούν για οποιαδήποτε πληροφορία με τις Γραμματείες των Σχολείων στα τηλέφωνα 2310.673565 και 2310.692940 από τις 08:00 έως και 15:00.

H προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών γίνεται με ευθύνη των Γονέων και Κηδεμόνων τους. Καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων δεν επιτρέπεται η παραμονή των Γονέων και Κηδεμόνων στα κτίρια των Σχολείων. Μαθητές που θα προσέλθουν καθυστερημένοι δε θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

Δύο στυλό διαρκείας χρώματος μπλε (όχι μαρκαδοράκια).

Ένα μολύβι και μία ξύστρα.

Γεωμετρικά όργανα.

Σβηστήρα δύο όψεων (κόκκινο – μπλε).

Δεν επιτρέπεται σβηστικό ή διορθωτικό.

Ευχόμαστε στα παιδιά Καλή επιτυχία και να έχουν πάντα τη δύναμη να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς γιατί μόνο έτσι αντιλαμβάνονται ότι η ζωή θέλει τόλμη, αποφασιστικότητα, προσπάθεια και ικανότητα για συνεργασία.

Ελληνικα