29ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας 2015.

Ημερίδες γυμνασίου, λογότυπο των εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών (Ε.Ε.Χ.) προκηρύσσει τον 29ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας (Π.Μ.Δ.Χ.) στις 28 Μαρτίου 2015, ημέρα Σάββατο. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές όλων τάξεων των Γενικών Λυκείων. Οι μαθητές της α΄ τάξης του Λυκείου εξετάζονται σε θέματα σχετικά με την ύλη της α΄ τάξης,  οι μαθητές της β΄ τάξης εξετάζονται σε θέματα σχετικά με την ύλη της α΄ και β΄ τάξης του Λυκείου, ενώ οι μαθητές της γ΄ τάξης του Λυκείου εξετάζονται σε θέματα σχετικά με την ύλη της α΄, β΄ και γ΄ τάξης. Στο διαγωνισμό αυτό η Ε.Ε.Χ. θα βραβεύσει 10 μαθητές από την α΄ Λυκείου, 10 μαθητές από τη β΄ Λυκείου και 15 μαθητές από τη γ΄Λυκείου.

  • Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια τρεις (3) ώρες.
  • Από το διαγωνισμό θα επιλεγούν οι 10 μαθητές που εξετάστηκαν στα θέματα της Γ΄ Λυκείου που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία, καθώς και οι ισοβαθμήσαντες με αυτούς.
  • Η Ε.Ε.Χ. θα φροντίσει για την άσκησή τους και στη συνέχεια για την επιλογή της τελικής ομάδας των τεσσάρων (4) μαθητών που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 47η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στo Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, τον Ιούλιο του 2015.

Οι μαθητές του Σχολείου μας που λαμβάνουν μέρος είναι οι: Λύσσας Γ., Νερσέσοβα Ε., Κουσινόβαλης Μ. από την γ΄ Λυκείου, Γεωργούλης Α., Γεροντοπούλου Ά., Δαμιανίδου Ο., Κραγιοπούλου Α., Τσιάντα Σ., Σαούλια Χ., από τη  β΄ Λυκείου και Σιγουρτζίδης Κ., Φασούλα Φ., Χριστοδούλου Α. από την α΄ Λυκείου.

Καλή Επιτυχία παιδιά μας!