Διαγωνισμός UNESCO Peace non Violence.

Οι μαθητές των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ στα πλαίσια του Διαγωνισμού της UNESCO με θέμα : « Peace non violence »«Ειρήνη και τη μη Βία», συμμετείχαν δυναμικά.Ο διαγωνισμός είχε ως στόχο την ενασχόληση των μαθητών με την αξία της Ειρήνης και τις έννοιες που συνδέονται με αυτήν. Η εκδήλωση περιλάμβανε ομαδικές και ατομικές εργασίες οι οποίες εκπονήθηκαν και στην αγγλική γλώσσα και περιείχαν εκθέσεις,γραπτά δοκίμια, φωτογραφίες, αφίσες, τραγούδια και videos :

Α. Αναφορά σε μορφές βίας που βιώνουν οι νέοι.

Σχολικός εκφοβισμός.

Ενδοοικογενιακή βία. Λεκτική βία. Πόλεμος.

Η μετανάστευση ως μορφή βίας.

Β. Το πρόσωπο της ειρήνης. Η αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Στίχοι ποιητών/ρήσεις μαθητών.

Τραγούδια για την ειρήνη.

Εθελοντικές οργανώσεις.

Imagine all the people livinig life in peace

Άσπρο περιστέρι

Την εκπόνηση της εργασίας αυτής και την παρουσίαση της ανέλαβαν οι μαθητές των τμημάτων Β΄1 και Β΄2 Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη. Την αμέριστη συμπαράσταση στην εκδήλωση προσέφεραν οι καθηγήτριες κ. Μοσχοπούλου Π. και κ. Παπαδοπούλου Ε.

Οι μαθητές που συμμετείχαν με ατομικές εργασίες ήταν οι : Καρακουλάκης Α., Μασούρα Κ., Μανούκα Σ., Φραντζή  Δ., Τζιτζιμίκα Ζ., Γούλας Κ. και Τσιμπέρης  Γ.

Οι μαθητές που συμμετείχαν με ομαδικές εργασίες ήταν οι : 1η ομάδα : Πατσούρα Μ., Φωτιάδου Θ., και Πεχλιβανίδου Α. 2η ομάδα :Καραχλέ Γ., Τουτού Ε., Κολτσάκη Μ., Χρυσανθοπούλου Χ.3η ομάδα :Λαμπρινός Ι., Παπαδόπουλος Κ., Μασούρος Ν., Βασιλειάδης Δ., Σιγουρτζίδης Κ. 4η ομάδα :Μασούρα Κ., Μανούκα Σ., Φραντζή Δ.