3η Συνεχόμενη χρονιά στον Εθνικό Τελικό του YoungBusiness Talents.

Μετά από μια προσπάθεια διάρκειας 5 μηνών, η ομάδα μας 4WARD κατέκτησε την 5η θέση της 3ης περιφέρειας και προκρίθηκε στον Εθνικό τελικό του YoungBusiness Talents 2015-2016.

Η ομάδα 4WARD αποτελείται από τον μαθητή της α΄ Λυκείου Δαλτζή Θ. και τις μαθήτριες Κουκουρίκου Δ., Τσιμπάνη Μ. – Ε.  και Φιλαράκου Κ. Οι δυνητικοί μας επιχειρηματίες,  ξεκινήσανε  ένα πρωτόγνωρο και διασκεδαστικό ταξίδι βιωματικής μάθησης το Νοέμβριο μαζί με άλλους  2.500 μαθητές από όλη την Ελλάδα, με στόχο, να διοικήσουν και να καταστήσουν κερδοφόρες τις εταιρίες τους, σε ένα περιβάλλον πραγματικής αγοράς και ανταγωνισμού.

Μέσω ενός εξελιγμένου Eπιχειρηματικού Προσομοιωτή (Βusiness simulator) 3ης γενιάς, σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται διεθνώς σε Πανεπιστήμια και Σχολές Διοίκησης επιχειρήσεων οι μαθητές μας διένυσαν 11 εικονικά ‘Εταιρικά έτη’, συντάσσοντας αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια,  λαμβάνοντας Αποφάσεις, σχετικά με την Παραγωγή, τη Χρηματοδότηση, το Marketing, το Ανθρώπινο Δυναμικό και εξασκήθηκαν στη λήψη όλων των αποφάσεων μέσα σε μια εικονική 'εταιρεία', την εταιρία της ομάδας τους !