Μεγάλη τιμή για τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη…!

Με μεγάλη χαρά τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη υποδέχθηκαν τους καθηγητές Συμβούλους του δικτύου Λυκείων ASPnet UNESCO Κεντρικής Μακεδονίας. Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προγραμματισμένη συνάντηση των Συμβούλων καθηγητών που συμμετείχαν στο 1ο Μαθητικό Συμπόσιο με σκοπό αφενός τον απολογισμό του Συμποσίου και αφετέρου και τον ορισμό του θέματος και του Σχολείου που θα αναλάβει να διοργανώσει το 2ο Συμπόσιο του Δικτύου ASPnet την επόμενη Σχολική χρονιά.

Στη συζήτηση που ακολούθησε όλοι οι παρευρισκόμενοι μετέφεραν τα θετικά σχόλια των μαθητών, των συναδέλφων και των Διευθυντών των Σχολείων τους για την άρτια διοργάνωση του Συμποσίου και την εγκάρδια φιλοξενία που τους επιφυλάχθηκε στις διήμερες εργασίες του. Με ομόφωνη απόφαση των καθηγητών-συμβούλων ορίστηκε ότι τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη θα διοργανώσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2ο Μαθητικό Συμπόσιο του δικτύου Λυκείων ASPnet UNESCO Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα «Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης».

Η ημερομηνία διεξαγωγής του επόμενου 2ου Μαθητικού Συμποσίου είναι η Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και η επόμενη συνάντηση των Συμβούλων-καθηγητών ορίστηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 στο Γυμνάσιο-Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη ώστε να καθοριστούν τα υποθέματα του Συμποσίου και το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί.

Στο τέλος της συνάντησης προσφέρθηκαν από τον κύριο και την κυρία Φρυγανιώτη η επετειακή έκδοση λευκώματος με τα πρακτικά του συμποσίου καθώς και πληροφοριακό υλικό για τα Ελληνικά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς που είναι εγγεγραμμένα στον κατάλογο  της UNESCO. Επίσης επιδόθηκε και ένα video από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Συμποσίου μαζί με ένα αγαλματίδιο ως ενθύμιο για τη συμμετοχή τους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για καλό καλοκαίρι.