Διεθνής Διαγωνισμός Άρθρου, Φωτογραφίας και Βίντεο.

Συνέδρια Πληροφορικής Γυμνασίου , λογότυπο των εκπαιδευτηρίων

Με αφορμή το Διεθνή Διαγωνισμό Άρθρου, Φωτογραφίας και Βίντεο του Διεθνούς Δικτύου ΠΕ «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον», που διοργανώνει το F.E.E., Διεθνής Συντονιστής του Δικτύου Π.Ε. “Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον”, του οποίου Εθνικός Συντονιστής στην Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, το Σχολείο μας και φέτος συμμετέχει  με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου άρθρου, φωτογραφίας και βίντεο με περιβαλλοντικό περιεχόμενο.

Τα περιβαλλοντικά θέματα, με τα οποία μπορούν να ασχοληθούν οι μαθητές, μπορούν να αφορούν σε διάφορες θεματικές ενότητες όπως κλιματική αλλαγή, βιοποικιλότητα, νερό, απορρίμματα κ.α. Τα σχετικά άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο θα αξιολογηθούν από τη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου. Τα καλύτερα άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο θα προωθηθούν στη Διεθνή Επιτροπή, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Διεθνή Διαγωνισμό, ενώ τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Μάιο.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους μαθητές μας και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να αναδεικνύουν τους προβληματισμούς τους και τις ευαισθησίες τους σε περιβαλλοντικά και όχι μόνο θέματα!!!