Οι Δυνητικοί μας Eπιχειρηματίες…!

Συνέδρια Πληροφορικής Γυμνασίου , λογότυπο των εκπαιδευτηρίων

Oι ομάδες μας KARNTASIDES και DIMIS_FINANCIAL κατατάχθηκαν στις πρώτες θέσεις στη φάση Online και προκρίθηκαν στον Εθνικό Τελικό του Young Business Talents 2014-2015, ο οποίος διεξήχθη στην Αθήνα !

Όλες οι ομάδες του Σχολείου μας, διένυσαν 11 εικονικά ‘Εταιρικά έτη’, συντάσσοντας τα αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια, στα οποία έπρεπε κάθε φορά να ληφθούν 113 διαφορετικές επιχειρηματικές ‘Αποφάσεις’ σχετικά με την Παραγωγή, τη Χρηματοδότηση, το Marketing και το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μέχρι και την Ημιτελική φάση διαδικτυακά, όλοι οι μαθητές μας κατάφεραν να διοικήσουν και να καταστήσουν βιώσιμες και κερδοφόρες τις εικονικές τους επιχειρήσεις, σε ένα περιβάλλον πραγματικής αγοράς και ανταγωνισμού, μέσω ενός εξελιγμένου Προσομοιωτή 3ης γενιάς – σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται διεθνώς σε Πανεπιστήμια και Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η συνέχεια και η λήξη του Young Business Talents 2014-2015, θα γραφεί στις 28 Μαρτίου 2015 στον Εθνικό Τελικό της Αθήνας, όπου οι KARNTASIDES με τους μαθητές Βαρδή Σ., Δημητριάδη Δ., Κωνσταντινίδη Γ., Πλωμαρίτη Σ.  και οι DIMIS_FINANCIAL με τις μαθήτριες Μουταφίδου Ι., Τζιτζιμίκα Μ., Τσινάρη Ι. Τσιπέλη Δ., θα διαγωνιστούν με τις άλλες 73  επικρατέστερες ‘εταιρίες’ μαθητών Λυκείων από όλη τη χώρα, που κατάφεραν να φτάσουν στην τελική φάση του Young Business Talents 2014-2015.

Η Διεύθυνση του Σχολείου Συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και επιβραβεύει την προσπάθειά τους να φτάσουν μέχρι και τα ημιτελικά. Είμαστε δε θερμοί υποστηρικτές και στεκόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι στο πλευρό των ομάδων που διακρίθηκαν στον τελικό !!! Μπράβο στους δυνητικούς μας επιχειρηματίες μας!