Δημιουργία wiki Ιστοσελίδας.

Ημερίδες γυμνασίου, λογότυπο των εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη

Μαθητής της Β' Γυμνασίου δημιούργησε μία wiki ιστοσελίδα και παρουσίασε την εργασία του στο 5ο Μαθητικό Προσυνέδριο Πληροφορικής. 

Η Wikia είναι μία ιστοσελίδα που επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργούν ιστοσελίδες με ένα συγκεκριμένο θέμα (όπως μια συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, αλλά όχι προσωπικό blog) που όλοι μπορούν να επεξεργαστούν. Η δημιουργία μιας τέτοιας ιστοσελίδας (wiki) μπορεί να γίνει με την επιλογή «Start a Wiki». Ακολουθεί ένας εύκολος οδηγός που αφορά το όνομα και τη διεύθυνση του wiki, το φόντο και το σήμα του wiki. Στην παρούσα εργασία δημιουργήθηκε μία ιστοσελίδα η Logo Quiz Wiki.

Η ιστοσελίδα Logo Quiz Wiki (logosquiz.wikia.com) επικεντρώνεται σε πληροφορίες και λύσεις των εφαρμογών Logo Quiz που μπορούν να βρεθούν στα ηλεκτρονικά καταστήματα των Android και iOS που είναι λειτουργικά συστήματα για κινητά και tablets.

To Logo Quiz Wiki έχει και forum, όπου όλοι μπορούν να μάθουν τι είναι το Logo Quiz, καθώς και να ρωτήσουν διάφορες απορίες. Το Logo Quiz Wiki μπορούν να το επισκεφθούν όλοι παγκοσμίως, η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι τα Αγγλικά.

Την εργασία παρουσίασε ο μαθητής Τσιμπέρης Ι.

Υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Μιτζάλη Δ.