4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός “Ennovation Junior”.

Ημερίδες γυμνασίου, λογότυπο των εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη

«Επιχειρηματικότητα, Εξωστρέφεια και Νέες Τεχνολογίες». Το Σχολείο μας συμμετείχε στο πλαίσιο του «4ου Πανελληνίου Φοιτητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν – E- innovation junior 2011 που οργάνωσε το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι συμμετέχοντες μαθητές του διαγωνισμού γράψανε μια «πρόταση» 1000 λέξεων με θέμα:  στην οποία προτείνανε καινοτόμες ιδέες που αφορούσαν την αξιοποίηση του διαδικτύου και άλλων νέων τεχνολογιών. Η απονομή των βραβείων έγινε κατά τη διεξαγωγή του 8ου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας 12/5/2011.
Ο μαθητής του λυκείου μας Βασιλειάδης Α. πήρε το 3ο Βραβείο με την πρόταση «e.F.R./e-Fitting Room» : συμπληρωματικό ψηφιακό κανάλι εξατομικευμένης πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών ρούχων σε υπάρχουσα βιοτεχνία/ηλεκτρονικό δοκιμαστήριο. Παράλληλα έλαβε και υποτροφία για το θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES) που οργανώνει τον Ιούλιο το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Βαγιωνά Γ.