Ανοιξιάτικος Περίπατος στις Τέχνες 2013.

Διοργανώθηκε πολιτιστικό φεστιβάλ με τίτλο:<Ανοιξιάτικος περίπατος στις τέχνες> στο πλαίσο του προγράμματος FREE FESTIVAL .

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου 2013 το Σχολείο μας διοργάνωσε πολιτιστικό φεστιβάλ με τίτλο: Ανοιξιάτικος περίπατος στις τέχνες, την επιμέλεια και οργάνωση του οποίου είχε η καθηγήτρια Μουσικής του σχολείου μας κ. Χατζηαλεξίου Β.

Την πρώτη 25-4-2013

Την πρώτη μέρα προβλήθηκε ταινία μικρού μήκους με θέμα: Αντιμέτωπος με τη ζωή. Στην ταινία συμμετείχαν οι μαθητές της α΄ λυκείου ενώ το συντονισμό είχαν οι καθηγήτριες κ. Παπαδοπούλου Ε, κ. Σπαθάρου Κ.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης οι μαθητές παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση Le Free-Ganiot ενώ ακολούθησαν αποσπάσματα θεατρικών έργων όπως: Το Μεγάλο μας Τσίρκο.. Λυσιστράτη…..αλλιώς., Το γαλάζιο πουλί. Με δύναμη από την Κηφισία.,. Ποιος ανακάλυψε την Αμερική.. Καμπαρέ ο κόσμος.Συμμετείχε όλη η θεατρική ομάδα του Σχολείου μας. My last Goodbye.. Τη διδασκαλία όλων των θεατρικών παραστάσεων είχε η κ. Κασιούμη Α.

Τη δεύτερη μέρα 26-4-2013

Η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων ήταν αφιερωμένη στο Χορό και τη Μουσική. Έγινε παρουσίαση των εργασιών για τον σύγχρονο χορό, το Hip-Hop, τα Graffiti και τα Ζεϊμπέκικα. Οι μαθητές αυτοσχεδίασαν μέσα από το χορό, το τραγούδι και τη μουσική. Στην παρουσίαση αυτή της θεματικής ενότητας συμμετείχαν οι μαθητές των τμημάτων Γ1΄ και Γ2΄ Γυμνασίου.