Τιμητική διάκριση στους 15ους Πανελληνίους Μαθητικούς 2009.

Συμμετοχή για άλλη μια χρονιά στο πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης "Δημήτρια 2009". Η βραβευμένη Χορευτική Ομάδα του Σχολείου μας, που συμμετείχε  στους 15ους Πανελληνίους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες 2009 ,αποσπώντας και αυτή τη φορά την τιμητική διάκριση.

Το τμήμα Γ1 Γυμνασίου του Σχολείου μας παρουσίασε την εργασία "Συναισθήματα-Συνήθειες και Μουσική". Τραγούδησαν οι μαθήτριες Ιωαννίδου Α. και Κρητικοπούλου Χ.. Χόρεψε ο μαθητής του λυκείου μας Λογοθέτης Γ. και ο Μπίσκας Β.. Την επιμέλεια και οργάνωση είχε η καθηγήτρια της μουσικής κ. Β. Χατζηαλεξίου.

Το τμήμα Γ2 γυμνασίου του Σχολείου μας παρουσίασε την εργασία "Θρύλοι της Μουσικής". Στη συγκεκριμένη παρουσίαση συμμετείχε και η Rock Band: Black Brimstone. Στην τεχνική υποστήριξη συμμετείχαν οι μαθήτριες της Γ' γυμνασίου: Αθανασιάδου Δ., Κουκουρίκου Ν., Καββαδία Γ., Κατσαουνίδου Α., Μάρκου Κ., Μεχτερίδου Α., Τάκη Φ., Τυμπανίδου Α.. Την επιμέλεια και οργάνωση είχε η καθηγήτρια μουσικής του Σχολείου μας κ. Β. Χατζηαλεξίου.