Δημήτρια 2006 Δήμου Θεσσαλονίκης .

Η θεατρική ομάδα του Σχολείου μας συμμετείχε στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης "Δημήτρια" παρουσιάζοντας το έργο "Ελίζα" της κας Ξένιας Καλογεροπούλου. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδος και σκηνοθετήθηκε από την καθηγήτρια του Σχολείου μας κα. Μαρία Αλβανού.

Ο Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη διοργάνωσαν έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας που φιλοξενήθηκε από τις 4-13 Οκτωβρίου στο φουαγιέ του Σχολείου μας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του "Free Festival".

Το έργο του Δημήτρη Ψαθά "Ξύπνα Βασίλη" ανέβασε τη φετινή χρονιά η θεατρική ομάδα του Σχολείου μας. Η θεατρική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στην τελετή λήξης 18-06-2007 της σχολικής χρονιάς 2006-2007 των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη σκηνοθετήθηκε από την καθηγήτρια της θεατρικής αγωγής του Σχολείου μας κα. Μαρία Αλβανού. Πολλοί μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου έλαβαν μέρος στη θεατρική παράσταση, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.