Διεθνής Διαγωνισμός Ορθογραφίας Αγγλικών με φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Στον  Διεθνή, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, Διαγωνισμό Ορθογραφίας Αγγλικών 2021 (International Spelling Contest 2021) που αφορούσε στα επίπεδα Α1 έως και Β2, συμμετείχαν οι μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, με μαθητές σχολείων από διάφορες  χώρες. Η ανταπόκριση των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων μας υπήρξε όχι μόνο ουσιαστική αλλά και συγκινητική, διότι μέρος των χρημάτων που κατέβαλαν για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό δόθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS.

Τα παιδιά είχαν στη διάθεσή τους 2 ώρες, για να απαντήσουν σε 40 ερωτήσεις και οι επιδόσεις τους ήταν άριστες. Θεματοδότης του διαγωνισμού ήταν η Express Publishing. Συνολικά συμμετείχαν 458 μαθητές από όλον τον κόσμο.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός βοηθά τους μαθητές να βελτιώσουν την ορθογραφία τους, να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους, να κατανοήσουν έννοιες και να αναπτύξουν τη σωστή χρήση της αγγλικής γλώσσας και ταυτόχρονα να στηρίξουν τη φιλανθρωπική του αποστολή.

Και επειδή διαγωνισμός χωρίς έπαθλα δεν γίνεται, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε κλήρωση με πολύ σημαντικά δώρα, ανεξάρτητα από τη βαθμολογία που είχαν πετύχει. Έτσι, όλοι μπόρεσαν να απολαύσουν τον διαγωνισμό χωρίς άγχος!

Η μαθήτριά μας από το Γυμνάσιο (Α' τάξης) Δελημόση Φωτεινή κληρώθηκε και κέρδισε ένα Drone!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας τόσο για την συμμετοχή τους και τις γνώσεις τους όσο και για την ανταπόκριση και την ευαισθητοποίησή τους!