Αποκριάτικος χορός και … ξεφάντωμα!

Τα Νηπιαγωγεία και ο Παιδικός Σταθμός Free Fantasy Land των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη γιόρτασαν και φέτος τις Απόκριες πραγματοποιώντας τον καθιερωμένο ετήσιο χορό τους στην αίθουσα Crystal, στο φιλόξενο περιβάλλον του ξενοδοχείου ¨PORTO PALACE HOTEL¨ . Η αίθουσα πλημμύρισε από γέλια και χαρούμενες φωνές από τους μικρούς μασκαράδες.

Οι μικροί καρναβαλιστές μας φορώντας εντυπωσιακές αποκριάτικες στολές διασκέδασαν συμμετέχοντας σε παιχνίδια από ομάδα εμψυχωτών και κλόουν και ξεφάντωσαν στους ρυθμούς επιλεγμένης μουσικής.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Γονείς των παιδιών μας. Σε συνεργασία με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Ρ. Λάμπογλου οι μικροί μας μαθητές προετοίμασαν και παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό χορευτικό δρώμενο κερδίζοντας ένα ενθουσιώδες ζεστό χειροκρότημα.

Οι κεφάτες αγαπημένες μουσικές επιλογές, τα προσεγμένα διατροφικά εδέσματα και οι εκπλήξεις ήταν το ιδανικό σκηνικό για το αποκριάτικο ξεφάντωμα! Η βραδιά έκλεισε με παιδιά, Γονείς και Εκπαιδευτικούς, πιασμένους στο γαϊτανάκι χαράς και αγάπης των Εκπαιδευτηρίων μας, καθώς αποχώρησαν για τα σπίτια τους μαγεμένοι, αναπολώντας την υπέροχη βρ