Οι μαθητές μας δημιουργούν και… εκτελούν!

Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη εκπροσωπήθηκαν επάξια για το 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών Γυμνασίου, που έλαβε χώρα στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από τις 9.30 έως τις 12:00. Οι μαθητές μας ξεδιπλώνοντας τις γνώσεις τους και σε συνδυασμό με την κατάρτισή τους, μάγεψαν το κοινό, μέσω των πειραμάτων τους, δίνοντας απαντήσεις σε καθημερινά θέματα  

Ο 2ος Διαγωνισμός Δημιουργικών Πειραμάτων, για τα Γυμνάσια, διοργανώνεται με στόχο να διαπιστώσουν οι μαθητές ότι η επιστήμη μπορεί να είναι διασκεδαστική, εκτελώντας δημιουργικά πειράματα που στήνουν μόνοι τους και επιχειρώντας να δώσουν απαντήσεις σε προβλήματα της καθημερινής ζωής.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τρεις ομάδες, δύο τριμελείς και μια τετραμελής, οι οποίες αποτελούνταν από τους  μαθητές μας: Βουρβουλάκη Π., Διακάτο Γ., Ζήση Β.(1η ομάδα), Καλομενίδη Μ., Κοτρόπουλο Λ., Λιαρετίδη Π.(2η ομάδα), Λύσσα Κ., Μπόλκα Α., Χριστοδούλου Σ. και Χρυσοστομίδου Α.(3η ομάδα).