Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός Καγκουρό

Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός

  Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη ως εξεταστικό κέντρο του Διεθνούς Μαθηματικού Διαγωνισμού "Καγκουρό". Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη συμμετέχουν στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «ΚΑΓΚΟΥΡΟ» ως επίσημο Κέντρο Εξετάσεων. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 09:00 έως τις 10.30 π.μ. . Οι μαθητές που θα διαγωνισθούν, οφείλουν να βρίσκονται στις 08.30 π.μ. το αργότερο στον χώρο του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ των Εκπαιδευτηρίων μας, περιοχή Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

  Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων οι μαθητές χρειάζεται να έχουν ένα μολύβι ή στυλό με το οποίο θα σημειώνουν τις απαντήσεις τους  στο ΦΥΛΛΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ που θα τους δοθεί και μία σβήστρα.  Στις απαντήσεις δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικού, γι' αυτό καλό είναι να σημειώνει κανείς την απάντηση που θεωρεί σωστή, καθώς υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση. Τα γεωμετρικά όργανα δεν είναι απαραίτητα. Όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να έχουν μαζί τους την κασετίνα τους.

  Η προσέλευση και αναχώρηση των μαθητών και μαθητριών στο εξεταστικό κέντρο, θα γίνει με την ευθύνη των Γονέων. Καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων δεν επιτρέπεται η παραμονή των Γονέων και Κηδεμόνων στον χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους Συμμετέχοντες!!!