Βράβευση από τον Υφυπουργό Εσωτερικών για το Αργυρό Παγκόσμιο Μετάλλιο!!!

Για το Αργυρό Παγκόσμιο Μετάλλιο, που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Basketball βραβεύθηκαν, με αναμνηστικές πλακέτες, οι  μαθήτριες-παίκτριες της Σχολικής Ομάδας των Εκπαιδευτηρίων μας, από τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας και Θράκης), κ. Σταύρο Καλαφάτη, στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Οι μαθήτριές  από το Γυμνάσιο και το Λυκειο των εκπαιδευτηρίων μας,αφού ξεναγήθηκαν αρχικά στο κτίριο του Υπουργείου, στη συνέχεια τις υποδέχθηκε ο Υφυπουργός, κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, αφού συνεχάρη  τόσο τις μαθήτριες, τον προπονητή κ. Ελ. Χατζηκυριακίδη και τον ιδιοκτήτη των Εκπαιδευτηρίων μας, κ. Α. Φρυγανιώτη, βράβευσε τη σχολική ομάδα κοριτσιών. Ήταν ομολογουμένως μια ξεχωριστή στιγμή για το Σχολείο και για τις μαθήτριες μας, γιατί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Υπουργό μας, ο οποίος τόσο με τις συμβουλές του αλλά κυρίως με την απλότητα και θέρμη που συνομίλησε με τις μαθήτριες, πέρασε το μήνυμα για το πόσο σπουδαία είναι και ποιες  προεκτάσεις εμπεριέχει η επιτυχία του Σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης για την τιμή που έκανε τόσο στο Σχολείο μας όσο και στις μαθήτριες μας!!!

Ευχόμαστε πάντα Επιτυχίες στους μαθητές μας!!!