Διπλή απονομή Βραβείων…!

Τα βραβεία τους τόσο για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Ελλάδα όσο και για την 1η Πανευρωπαϊκή τους  νίκη παρέλαβαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (Α.ΚΕ.Θ.) με υπεύθυνους τον κύριο Χ. Νίστα και τον κύριο Σ. Μαγειρία, διοργάνωσε μια υβριδική τελετή επίδοσης των βραβείων στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, διττής σημασίας.

Οι  μαθητές της α΄ λυκείου, του Ιδιωτικού Λυκείου, Δ. Γιαννακουδάκη-Παπαδοπούλου, Ε. Δοβλέτογλου, Α. Δράκου, Α. Μαγκρίδη, Π. Νάκου και Κ. Σπανού παρέλαβαν αφενός το 1ο Εθνικό βραβείο και αφετέρου το 1ο Πανευρωπαϊκό!!!

Η τελετή είχε φυσικά και στιγμές συγκίνησης μιας και όλοι οι παραβρισκόμενοι θυμήθηκαν στιγμές από το ταξίδι στη Φλωρεντία και τη μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που λάβανε επιστρέφοντας με το βραβείο στην Ελλάδα!!!

Τα βραβεία του Διαγωνισμού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας για Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης EU Scoop!, ο οποίος αποτελεί μέρος του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος SCoopConSS https://scoopconss.eu/ από την Ευρωπαϊκή Ένωση απένειμαν στους μαθητές ο  κύριος Κωνσταντίνος Παπαδάκης, μέλος της κριτικής επιτροπής της Ελλάδας, καθώς και οι καθηγήτριες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, κα Γ. Βαγιωνά και κα Σ. Ντούρου.