Αργυρό Συλλεκτικό Νόμισμα στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στα Οικονομικά!!!

Πραγματοποιήθηκε  διαδικτυακά η Εκδήλωση – Βράβευση των διακριθέντων του 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

H μαθήτρια από το Ιδιωτικό Λύκειο, Λιαρετίδου Δ. κατέκτησε Εθνικό Βραβείο στο 2ο διαγωνισμό στα Oικονομικά «ΕΡΜΗΣ» αφού το γραπτό της κατάφερε να φτάσει στην 8η θέση πανελληνίως ανάμεσα σε 418 έγκυρα γραπτά που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό και έλαβε το Αργυρό Συλλεκτικό Νόμισμα του Πανεπιστημίου με θέμα « 100 χρόνια από την ίδρυση του ΟΠΑ» , ενώ οι μαθητές μας στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, Σου Σ. και Κοκολινάκης Ν., απέσπασαν τον 1ο και τον 2ο αντίστοιχα περιφερειακό έπαινο  λαμβάνοντας αντιστοίχως τα βραβεία τους.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Καθηγητής Απόστολος Φιλιππόπουλος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Ομότιμος Καθηγητής Νικόλαος Χριστοδουλάκης,  το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Αναπληρωτής Καθηγητής Εμμανουήλ Κρητικός, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας και η Πρόεδρος της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Χαρά Ξάνθη.

Εμείς για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τους αποφοίτους μας και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες!!

Παρακολουθήστε την εκδήλωση ΕΔΩ