Παιχνίδι, χαλάρωση στις Αθλητικές εγκαταστάσεις ΕΠΙΣΚΥΡΟ.

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 οι μικροί μαθητές της Α΄ , Β΄ και Γ΄ τάξης του Σχολείου μας επισκέφθηκαν τις Αθλητικές εγκαταστάσεις «Επίσκυρος» στην περιοχή της Πυλαίας.

Οι κατάλληλοι διαμορφωμένοι χώροι καθώς και τα γήπεδα Ποδοσφαίρου των εγκαταστάσεων καθώς και οι υπόλοιποι ελεύθεροι χώροι , έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ώρες ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού. Οι καθηγητές φυσικής αγωγής απασχόλησαν τους μαθητές με διάφορες αθλοπαιδείες. Χωρίστηκαν σε ομάδες ανά τάξη και συμμετείχαν σε ασκήσεις και παιχνίδια με την μπάλα, που είχαν ως στόχο την άσκησή τους, την ομαδική συνεργασία και την ικανοποίηση της συμμετοχής σ΄ ένα ομαδικό παιχνίδι, από τους υπεύθυνους γυμναστές των εγκαταστάσεων. Επίσης είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μουσικοκινητικά παιχνίδια και να ενημερωθούν από τους γυμναστές για την ανατομία του ανθρώπινου σώματος και τα οφέλη της άσκησης σ΄ αυτό.

Στον φιλόξενο αυτό χώρο τα παιδιά κεράστηκαν το πρωινό τους και έφυγαν ευχαριστημένα, ξένοιαστα και κατενθουσιασμένα παίρνοντας την υπόσχεση από τους δασκάλους τους ότι σίγουρα θα ξαναεπισκεφτούν τον χώρο αυτό.