Mια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή!

Με μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση,ευχήθηκαν και φέτος ¨ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ¨ οι μαθητές του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων μας.

Με την υποκριτική τους δυνατότητα εντυπωσίασαν το κοινό που τους καταχειροκρότησε ενθουσιασμένο. Η σκηνή του θεάτρου γέμισε με γλυκούς χιονάνθρωπους και αέρινες χιονούλες που μας παρέσυραν σε ένα ξέφρενο στροβίλισμα.

Αμέσως μετά, η νεράιδα του Χιονιού πάγωσε όλα τα ¨ελατάκια¨ ωστόσο, καλοκάγαθα ξωτικά και χρυσά αστεράκια έσπευσαν να τα σώσουν και μαζί μ΄ αυτά τη Χριστουγεννιάτικη νύχτα.

Ξαφνικά, οι σκανταλιάρες νεραϊδούλες του δάσους άρχισαν να στολίζουν το δέντρο της σκηνής χρησιμοποιώντας σοφές, μαγικές συνταγές και ζωντανεύοντας τα πιο πολύτιμα στολίδια του κόσμου.

Τέλος, τον κίνδυνο να τιναχτεί στον αέρα η Πρωτοχρονιά εξαιτίας μιας αδιαθεσίας του Αϊ-Βασίλη, απομάκρυναν οι μαθητές των μεγάλων Νηπίων επιστρατεύοντας την καλύτερη θεραπεία: την ΑΓΑΠΗ.

Με απόλυτη επιτυχία, τα παιδιά ενσάρκωσαν Χριστουγεννιάτικους ήρωες, τραγούδησαν, έψαλλαν ύμνους και δημιούργησαν μια μοναδική, γιορτινή ατμόσφαιρα που συγκίνησε και ικανοποίησε όλους τους παρευρισκόμενους.

Με τα φωτεινά χαμόγελα και τον απαράμιλλο δυναμισμό τους οι μικροί ηθοποιοί γέννησαν στις ψυχές όλων μας την αισιοδοξία και τη βεβαιότητα της έλευσης ενός καλύτερου αύριο!!!