Οι Εορταστικές εκδηλώσεις του Νηπιαγωγείου μας!

Αφιερωμένη στην Eπέτειο των 60 χρόνων λειτουργίας ,60 χρόνια προσφοράς στην Εκπαίδευση ήταν για φέτος η γιορτή λήξης του Παιδικού Σταθμού και των Νηπιαγωγείων των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Με κεντρικό άξονα την αξία της Προσχολικής Αγωγής στην εξέλιξη του ανθρώπου, τα παιδιά παρουσίασαν μια σειρά μουσικοχορευτικών δρώμενων που κάλυπταν ουσιαστικά όλη την γκάμα των Δραστηριοτήτων που παρακολουθούν στο Σχολείο.

Τα παιδιά παρουσίασαν την τεχνική του Μαύρου θεάτρου στο μουσικό παραμύθι τα Καβουράκια.Στα Εικαστικά παίξανε με τα χρώματα και τα γλυκά τους χαμόγελα οι λιλιπούτειοι μαθητές των Προ-προνηπίων.Από τα Μεγάλα Νήπια παρουσιάστηκαν επιδέξειες Κολυμβητικές φιγούρες.Ρυθμός και μελωδία αρμονικά δεμένα σ΄ένα πρόγραμμα Ρυθμικής Γυμναστικής για τις μαθήτριες των Νηπίων.Τα παιδιά των δύο τμημάτων των Προνηπίων μυήθηκαν στον Λαϊκό μας Πολιτισμό και στην Εθνική μας Παράδοση και ζωντάνεψαν ομαδικά παιχνίδια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων.Η Φυσική Αγωγή και στον Παιδικό Σταθμό,γιατί "Νους υγιής εν σώματι υγιή" .Οι νότες, ο μαέστρος και το κλειδί του Σολ σε ένα μοναδικό μάθημα Μουσικής Προπαιδείας. Από τα παιδιά του 1ου τμήματος των Μικρών Νηπίων.Τα παιδιά του 2ου τμήματος  των Μικρών Νηπίων ζωντάνεψαν στη σκηνή του Θεάτρου μας πίνακες Ελλήνων και Ξένων Ζωγράφων.Παίζω, Γράφω και Μαθαίνω: ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις από τους μαθητές του 1ου και του 2ου τμήματος των Μεγάλων Νηπίων.

Ενθουσιασμός και συγκίνηση κυριάρχησαν στο χώρο του Θεάτρου των Εκπαιδευτηρίων από τους Γονείς και όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση καθώς, κατά γενική ομολογία, ξεπερνούσε κατά πολύ τις προσδοκίες όλων.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στους μικρούς μαθητές μας για την άψογη παρουσίασή τους και στις άξιες Εκπαιδευτικούς και βοηθούς  του Σχολείου μας.