Επίσκεψη της Β΄τάξης στο Aγρόκτημα ΠΑΡΤΑΛΗ στο Λάκκωμα.

Στο πλαίσιο των Eκπαιδευτικών Περιβαλλοντικών επισκέψεών τους για την 20η Πράσινη Εβδομάδα ,οι μαθητές επισκέφθηκαν το Aγρόκτημα ΠΑΡΤΑΛΗ στο Λάκκωμα.

Το γενικό θέμα της  φετινής  20ης Πράσινης Εβδομάδας ήταν «Ενεργοί Πολίτες», οι μαθητές της Β΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων μας εργάστηκαν πάνω σε Σχέδια Εργασίας (Project) με τίτλο "Η Βιοποικιλότητα της χώρας μας" και "Πανίδα ,Προστασία των Ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση".

Φτάνοντας εκεί τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του αγροκτήματος και είδαν από κοντά τα ζώα  που κατοικούν εκεί (άλογα, πρόβατα, κότες, φραγκόκοτες, λαγουδάκια, γουρουνάκι, κατσίκες, περιστέρια, σκύλους και γάτες). Παράλληλα οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για κάθε ζώο ξεχωριστά από τον υπεύθυνο του αγροκτήματος.

Στη συνέχεια είχαν τη δυνατότητα να φάνε το κολατσιό τους στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του αγροκτήματος και να διασκεδάσουν κάνοντας διάφορες αθλοπαιδιές.

Η επίσκεψη αυτή ήταν για τα παιδιά ιδιαίτερα ευχάριστη, τόσο που ζήτησαν να επισκεφτούμε ξανά το αγρόκτημα το συντομότερο δυνατό!!