Βραβεύσεις μαθητών μας για τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς αλλά και για τον Αθλητή και την Αθλήτρια του 2024.

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι βραβεύσεις των μαθητών μας στο πλαίσιο των ποικίλων δράσεων που έχει να επιδείξει το Σχολείο, καθώς ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η συμμετοχή σε εξωσχολικούς διαγωνισμούς που αποσκοπούν στην ευρύτερη καλλιέργεια των μαθητών και στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους. Οι μαθητές λαμβάνουν μέρος και διακρίνονται στο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Πυθαγόρας, «Ο μικρός Ευκλείδης» και στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Καγκουρό. Η συμμετοχή τους αυτή τους δίνει την ευκαιρία να ασκηθούν και να αγαπήσουν το μάθημα των Μαθηματικών. Βραβεύσεις, έχουν κάθε χρόνο και στους Διαγωνισμούς Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και «Αριστοτέλης» που διοργανώνονται για την Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού. Επιπρόσθετά συμμετέχουν σε Συνέδρια Πληροφορικής, Περιβαλλοντικά κ.α. Συμμετέχουν στις εξετάσεις Ξένων Γλωσσών Αγγλικών, Γαλλικών και Γερμανικών αλλά και της Πληροφορικής BE-ACTA. Τα αποτελέσματα τους είναι κάθε χρόνο εξαιρετικά και το σημαντικότερο είναι η προσπάθειά τους και οι εμπειρίες που αποκομίζουν.

  Επιπλέον ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού μας Σχολείου οι αθλητικές δραστηριότητες για την ανάδειξη του «Αθλητή-Αθλήτρια της χρονιάς» στο πλαίσιο 30ης Πράσινης Εβδομάδας.

Σε αυτή τη δράση συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ατομικά αθλήματα κολύμβησης και στίβου (ταχύτητα, αντοχή, ρίψη και άλμα εις μήκους)διεκδικώντας μια θέση πάνω στο βάθρο των νικητών.

Στις απονομές βραβευτήκαν για τη διάκρισή τους ως αθλητές της χρονιάς κατά σειρά κατάταξης οι μαθητές:

1ος Μουτζούκης Κ.

2ος Χαρίτος Χ.

3ος Χατζηπαυλίδης Χ.

Ενώ στις αντίστοιχες θέσεις ως αθλήτριες της χρονιάς κατέλαβαν οι εξής μαθήτριες:

1η Γάλλου Β.

2η Φουτσιτζή Α.

3η Γκουγκουλίτσα Ν. – Θ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες για την καθολική τους συμμετοχή, την προσπάθεια, την ευγενή άμιλλα και τις νίκες τους.