“70 ΧΡΟΝΙΑ! Δεν αναζητούμε το μέλλον…το δημιουργούμε”

Με αυτό το όραμα τα Εκπαιδευτήρια μας, για 70 συνεχή έτη, προσφέρουν στους μαθητές μας ένα ολοκληρωμένο, εκπαιδευτικό σύστημα από την προσχολική ηλικία μέχρι την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού και των Νηπιαγωγείων του Σχολείου μας. Με ρίγη συγκίνησης υποδεχτήκαμε στη σκηνή του θεάτρου τους μικρούς απόφοιτους του Νηπιαγωγείου μας.

Καθώς φέτος είναι η χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων οι μαθητές μας επέλεξαν να διοργανώσουν τη δική τους Ολυμπιάδα. Για το σκοπό αυτό εκπονήθηκε ένα Σχέδιο Εργασίας με δραστηριότητες από όλους τους τομείς του αναλυτικού προγράμματος του Νηπιαγωγείου μας.

Η αφή της Ολυμπιακής φλόγας, η λαμπαδηδρομία, οι Ολυμπιακοί κύκλοι, οι Μασκότ, ο χορός της Φιλίας και της Αδελφοσύνης όλων των λαών, ο όρκος των αθλητών καθώς και Σύγχρονα Ολυμπιακά Αθλήματα ζωντάνεψαν στη σκηνή του θεάτρου .Έντονα συναισθήματα χαράς, υπερηφάνειας και συγκίνησης πλημμύρισαν όλους τους παρευρισκόμενους.

Γνωρίζοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Χθες και του Σήμερα οι μικροί μαθητές μας μυήθηκαν, με βιωματικό τρόπο, στα αθάνατα Ολυμπιακά Ιδεώδη της Ειρήνης, της Συμμετοχής, της Ευγενούς Άμιλλας και του “ΕΥ  ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”.