Διακρίσεις και Εύφημες μνείες στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου «Αριστοτέλης» 2024!

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που διακρίθηκαν και έλαβαν Εύφημο Μνεία: Ανδρουλάκη Γ.-Ι., Βουτσίδη Ι., Ιωαννίδη Α., Καραμεσίνη Α., Κεχαγιά Ζ., Κοτζιαγκιαουρίδης Π., Κοτζιαγκιαουρίδου Α., Κουβαλακίδου Ε., Μπουρουτζόγλου Φ., Ρίζου Μ., Σακισλόγλου Α., Σκαμπαρδώνη Α., Σοφιανού Σ., Σταθόγλου Σ., Σταυρίδου Θ. (Α΄ Γυμνασίου) Βασιλόπουλο Ο., Γάλλου Α., Γουδεντζίκη Τ., Ιασωνίδου Θ., Καλαμαρά Α., Καραμάνη Γ., Κυριαζή Ι., Λύρη Β., Μισαηλίδη Γ., Παταπούδη Α., Ράπτη Α., Στογιάννη Μ., Τικέλλη Μ., Τσιρίκα Α., Χρύσογλου Θ.-Μ. (Β΄ Γυμνασίου) Γουδεντζίκη Μ., Ζαχαρία Σ., Ιωαννίδου Σ., Καρυώτη Θ.-Ε., Μπάτσαρη Π., Νταλάπα Ν.-Α., Σαρακλίδου-Καλπακίδου Ε., Παυλίδου-Ελ Χαντάντ Α., Ρίζου Ε., Σώνη Ε., Τζαμπάζη Α.-Ι., Χαραμαλή Α. (Γ΄ Γυμνασίου) στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου “Αριστοτέλης” 2024 που διοργανώθηκε από κοινού από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το Τμήμα Φυσικής και την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση (ΕΕΦΕΕ).

Ο Διαγωνισμός αυτός γίνεται, για μια ακόμη χρονιά, για την ενίσχυση της γνώσης και της κατανόησης της Φυσικής από τους μαθητές σε όλη τη χώρα, με απόλυτο σεβασμό στην επιστημονική και ακαδημαϊκή δεοντολογία, στην αντικειμενικότητα, στην αξιοπιστία, στη συνέπεια και στον εθελοντισμό, χωρίς αναφορές ή εκδηλώσεις με οικονομικές ή εμπορικές παραμέτρους.

Στο φετινό διαγωνισμό Φυσικής συμμετείχαν 114 μαθητές και μαθήτριες από την Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων μας. Το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας, ανήλθε στο 93%. Σύμφωνα με την κλίμακα διακρίσεων του διαγωνισμού του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, τα πέντε καλύτερα γραπτά από κάθε τμήμα κάθε τάξης και που συγκέντρωσαν βαθμολογία από 50% και άνω, λαμβάνουν Εύφημο Μνεία. Όλοι οι υπόλοιποι λαμβάνουν Έπαινο Συμμετοχής.