«Ποιος φοβάται ποιον»

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου, τα Νηπιαγωγεία και η Α΄και Β΄ τάξεις  των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη παρακολούθησαν τη διαδραστική, μουσικοθεατρική παρουσίαση του βιβλίου «Ποιος  φοβάται ποιον» από τη συγγραφέα και μουσικοπαιδαγωγό κ. Ε. Ιεροπούλου, του Εκδοτικού οίκου Τζιαμπίρη, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Sublime.

Τα Νηπιαγωγεία μας παρακολούθησαν τη διαδραστική, μουσικοθεατρική παρουσίαση  ως επιστέγασμα του Σχεδίου δράσης: «Συναισθήματα-Διαχείριση συναισθημάτων», στην Αίθουσα Θέατρου και Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου μας.

            Η συγγραφέας, με τη συνοδεία κλασσικής κιθάρας, παρέσυρε τους μικρούς μας μαθητές σ΄ένα ταξίδι στον θαυμαστό κήπο των συναισθημάτων, σε  μια απόπειρα αναγνώρισης και διαχείρισης του συναισθήματος του φόβου. Τα παιδιά μας μαγεμένα από τις περιπέτειες του ήρωα του βιβλίου, και μυημένα σε δραστηριότητες φιλαναγνωσίας από την ενότητα του προγράμματος σπουδών που αφορά στην Παιδική Λογοτεχνία, συμμετείχαν με την ψυχή τους στη διαδραστική βιβλιοπαρουσίαση, λάμποντας από χαρά, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης καταχειροκρότησαν τη μουσικοπαιδαγωγό-συγγραφέα, ευχαριστώντας την θερμά!