3ο Πανελλήνιο βραβείο καλύτερης ταινίας για τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη!

Φρυγανιώτη!

 

Θερμά Συγχαρητήρια στους μαθητές: Αθανασίου Ά., Βασιλειάδου Α., Γκίκα Ν., Ζαρογιάννη Α.-Μ., Καραφεΐζη Β., Καρρά Χ., Κεσίδου Ε., Κοιλιαρίδου Μ.-Κ., Κρέζα Α.-Σ., Κωστή Ζ., Ματσουκατίδη Π., Μουτσάκου Ά., Μπάκαβου Φ.-Α., Ξηρό Ζ., Όμο Ό. – Ι., Παζαρλή Μ.-Γ., Σακκοράφα Α., Σου Πίντσανγκ Σ., Σύρπα Φ., Στυλιανοπούλου Α., Τρικαλιώτη Θ., Τσομπάνη Μ., Τσορμπατζόγλου Μ., Χατζηχαραλάμπους Ε. της β΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη για την κατάκτηση του 3ου Πανελλήνιου βραβείου με την ταινία: «Μπορούμε..!!» στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό "Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες".

Ο διαγωνισμός συνδιοργανώνεται  από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος.

Οι μαθητές μας για άλλη μια χρονιά, με τη δημιουργική τους διάθεση, τον ενθουσιασμό τους και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες  συμμετείχαν με επιτυχία σ΄ αυτήν την προσπάθεια γεφύρωσης και συνεργασίας με όλες τις μαθητικές κοινότητες στην Ελλάδα, Κύπρο και την Ομογένεια.

 Με τη φετινή τους βράβευση συνεχίζεται η επιτυχημένη συμμετοχή του σχολείου μας  με συνεχόμενες βραβεύσεις, στον θεσμό.

Αρωγός στην προσπάθεια τους αυτή ήταν η σκηνοθέτρια και σεναριογράφος της ταινίας, N. Παπαδοπούλου, απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων μας, ενώ την παιδαγωγική ευθύνη του έργου είχαν οι εκπαιδευτικοί E. Παπαδοπούλου και K. Σπαθάρου.

Λίγα λόγια για την ταινία: Μια παρέα κοριτσιών αποφασίζει να συμμετέχει στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με στόχο να βοηθήσουν μια συμμαθήτρια τους! Έπαθλο του νικητή, ένα χρηματικό έπαθλο το οποίο τα κορίτσια θέλουν να χαρίσουν σε συμμαθήτρια τους με σκοπό να την βοηθήσουν να συμμετέχει στην πενθήμερη εκδρομή. Προπονητές τους; Τα αγόρια! Θα δεχτούν τα αγόρια να προπονήσουν μια παρέα κοριτσιών που δεν ξέρουν ούτε το χρώμα της μπάλας; Θα καταφέρουν να κερδίσουν ή θα μείνουν στον πάγκο;

Παρακολουθήστε την ταινία «Μπορούμε..!!» στον σύνδεσμο .