Αναγνώριση των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη ως Showcase School της Microsoft!

Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε ότι τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη αναγνωρίστηκαν από τη Microsoft ως Showcase School. Τα Microsoft Showcase Schools είναι μια παγκόσμια κοινότητα πρωτοποριακών σχολείων  που εφαρμόζουν και αξιοποιούν την τεχνολογία στην εκπαίδευση με τον βέλτιστο τρόπο. Είναι ένα πρόγραμμα μετασχηματισμού σχολείων και μια  ευκαιρία να συνεργαστεί η Microsoft με καινοτόμα σχολεία σε όλο τον κόσμο για να εμβαθύνουν και να επεκτείνουν τον μετασχηματισμό της εκπαίδευσης. Χαιρόμαστε που η Microsoft μας συμπεριέλαβε στα 1 από τα 5 πρωτοποριακά σχολεία στην Ελλάδα που χρησιμοποιούν προηγμένα εργαλεία διδασκαλίας!

Ενθαρρύνοντας τη διαρκή επιμόρφωση του εκπαιδευτικού μας προσωπικού, συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που απέκτησαν την πιστοποίηση MCE  (Microsoft Certified Educators) καθώς όσους αναδείχτηκαν MIEEs (Microsoft Innovative Educators Experts)!

Το Σχολείο μας, πάντα πρωτοπόρο στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης θα συνεχίσει να καινοτομεί πάντα προσφέροντας στους μαθητές μας υψηλής ποιότητας παιδεία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε παιδιού.

Θερμά Συγχαρητήρια!