Εξαιρετικές οι επιδόσεις των μαθητών μας στις εξετάσεις της Αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστήμιου Michigan!

H Διεύθυνση και οι Συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη για άλλη μία φορά εκφράζουν τα πιο θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές της Β΄ Γυμνασίου: Γκέλο Α. και Καρακύργιου Ε-Β., στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου: Αναγνώστου Β., Βιλδέρη Θ. και Τσαλικίδου Α. καθώς και στον μαθητή της α΄ Λυκείου: Γκίκα Ν. για την κατάκτηση του Πιστοποιητικού ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English) του Πανεπιστημίου Michigan.

Εντυπωσιακές ήταν επίσης και οι επιδόσεις των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου: Αγγελόγλου Σ., Ξιμίνη Σ. και Στογιάννη Μ.,  της Β΄ Γυμνασίου: Αράπογλου Α., Γουδεντζίκη Μ., Καρυώτη Θ.-Ε., Μήνου Ι., Σαμοθρακίτη Σ., Στεργίου Π., Τσομπανίδη Α., της Γ’ Γυμνασίου: Βέργου Ν., Πολυτίδου Σ., και α’ Λυκείου: Μαρκή Π. στην κατάκτηση του Πιστοποιητικού ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English).

Στις εξετάσεις του TOEIC (Test of English for International Communication) του Πανεπιστημίου Michigan οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου: Αγγελόγλου Σ., Ξιμίνης Σ. και Στογιάννη Μ., οι μαθητές μας της Β΄ Γυμνασίου: Γουδεντζίκη Μ. και Μήνος Ι., και της Γ’ Γυμνασίου: Βέργου Ν. και Χατζήπαπα Δ. διακρίθηκαν σημειώνοντας υψηλότατες βαθμολογίες στα επίπεδα Β2 και C1.

Όλες αυτές οι συνεχείς επιτυχίες αναντίρρητα συνιστούν την επιβράβευση των κόπων των μαθητών μας και ταυτόχρονα καταδεικνύουν τόσο την ευσυνειδησία όσο και την συστηματική και άρτια προετοιμασία που παρέχεται από τους Εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στην εκμάθηση και κατάκτηση της Αγγλικής γλώσσας.

Αγαπητά μας παιδιά ευχόμαστε και αυτές σας οι διακρίσεις να αποτελέσουν το έναυσμα για μελλοντικές επιτυχίες και κίνητρο για προσωπική ανάπτυξη και συνεχή πρόοδο. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά με τις πιο θερμές μας ευχές!!!