Το Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων μας, μια δροσερή αγκαλιά για όλα τα παιδιά της πόλης!!!

Η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας βασίζεται στην παιδεία του εκάστοτε ατόμου, ειδικά αυτή που λαμβάνει στα παιδικά του χρόνια. Το Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη λειτούργησε  πετυχαίνοντας τον βασικό στόχο, τη δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Με δράσεις, όπως η Ρομποτική, η Πληροφορική και το Σκάκι  οι μαθητές επέδειξαν αλγοριθμική και δημιουργική σκέψη οικοδομώντας γνώση με τη χρήση της τεχνολογίας και του παιχνιδιού. Επιπρόσθετα, με τη Μουσική, το Θεατρικό παιχνίδι, τα Παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού, τα Παραμύθια και το Κουκλοθέατρο καλλιέργησαν τη μουσική παιδεία και ψυχαγωγήθηκαν υιοθετώντας και παίζοντας ρόλους στολίζοντας τις μέρες και τις σκέψεις τους με ευφάνταστες Χειροτεχνίες και Κατασκευές απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές. Ακόμη, με την εξάσκηση της Αγγλικής γλώσσας διατήρησαν την επαφή με την ξενόγλωσση παιδεία.

Τέλος, ήρθαν σε επαφή με την Μαγειρική, μαθαίνοντας τα μυστικά της και απολαμβάνοντας νόστιμες λιχουδιές που έφτιαξαν, στο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής. Μυήθηκαν στον κόσμο του λαοφιλούς αθλήματος του Μπάσκετ και «σκόραραν» τα πρώτα τους τρίποντα! Παράλληλα, προετοιμαστήκαν για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στη θάλασσα, μέσα από τα παιχνίδια στην Πισίνα ! Αφήνουμε λοιπόν,  τους μικρούς μας μαθητές στη χαλάρωση του καλοκαιριού, ώστε να προετοιμαστούν για την επόμενη, ακόμη πιο δραστήρια, εκπαιδευτική και δημιουργική σχολική τους χρονιά στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη!!! Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!