«Εκπαιδευτική-Αθλητική δράση ΄΄ Forest for kids΄΄ από την ομάδα Magic Rockets»

Την Τρίτη 13/06 τα τμήματα της Γ΄ και της Δ΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων μας, συμμετείχαν στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αθλητική δράση «Forest for kids», που διοργανώθηκε από την ομάδα «Magic Rockets», σε συνεργασία με τις γυμνάστριες του σχολείου μας. Στόχος της πολυδιάστατης δράσης η αλληλεπίδραση, η εξοικείωση των παιδιών με το πνεύμα της ομαδικής προσπάθειας και της ευγενούς άμιλλας.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι αθλητικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου μας και στέφτηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία!

Οι μικροί αθλητές μας διαγωνίστηκαν με ομαδικό πνεύμα σε αγωνίσματα δεξιοτεχνίας, ταχύτητας, ευλυγισίας και ευκινησίας, με έμφαση στην αξία της συμμετοχής και συγκέντρωναν κάθε φορά πολύτιμους βαθμούς για τις ομάδες τους.

Στο τέλος της απόλυτα πετυχημένης δράσης μας, οι φιλότιμες προσπάθειες όλων επιβραβεύτηκαν με τα ανάλογα έπαθλα και οι μικροί μαθητές μας αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, αποχαιρετώντας τη φετινή σχολική χρονιά με τον καλύτερο και πιο δημιουργικό τρόπο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας!