Η φαντασμαγορική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου μας

       Η καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης και η καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου μας πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Θεάτρου και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου μας.

Με συναισθήματα χαράς και συγκίνησης υποδεχτήκαμε στη σκηνή του θεάτρου μας τους μικρούς αποφοίτους του Νηπιαγωγείου για το 2023. Με πολύ αγάπη και με οδηγό τις υπέροχες αναμνήσεις της σχολικής χρονιάς που πέρασε, τα παιδιά μας ανοίγουν τις ¨φτερούγες¨ τους στους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους.

Στα ¨100 χρόνια Disney¨ και τη μαγική πορεία του ήταν αφιερωμένη η καλοκαιρινή γιορτή μας. Χρώματα, αρώματα και ρυθμοί κατέκλυσαν τη σκηνή του θεάτρου μας. Όλοι οι διάσημοι και αγαπημένοι ήρωες του Disney ¨ξεπήδησαν¨ από τις διαχρονικές ταινίες του με την φαντασμαγορική  παρέλαση των Ηρώων και ξεσήκωσαν το κοινό με τις εντυπωσιακές στολές και τις χορευτικές φιγούρες τους.

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τα παιδιά μας στο τέλος της γιορτής. Οι πολυαγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων: ο θρυλικός Μίκυ Μάους παρέα με τη Μίνι ήρθαν επί σκηνής για να παρασύρουν τα παιδιά μας στον δικό τους μοναδικό κόσμο… τον μαγικό κόσμο του Disney!!!