Γαλακτοβιομηχανία Κουκάκη, ένα σύγχρονο εργοστάσιο με «δυνατό» ενεργειακό και ποιοτικό αποτύπωμα στην πόλη μας

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης στο πλαίσιο της 29ης Πράσινης Εβδομάδας με θέμα: ««Αναδεικνύοντας το ενεργειακό αποτύπωμα του σχολείου και της πόλης μας...» επισκέφθηκαν τη γαλακτοβιομηχανία Κουκάκη, ένα πρότυπο σύγχρονο εργοστάσιο, θέλοντας να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του. Ύστερα από μια αναλυτική παρουσίαση από την κ. Β. Πετρουλάκη υπεύθυνη του Marketing, όπου έμαθαν την ιστορία για τη δημιουργία αυτής της επιχείρησης και την επιμονή του ιδιοκτήτη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, ξεναγήθηκαν στους χώρους συγκέντρωσης, παστερίωσης, παραγωγής και συσκευασίας του γιαουρτιού και του γάλακτος από την κ. Ρ. Πετροπούλου, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Αφού παρατήρησαν λοιπόν τις μεθόδους αποθήκευσης, της εξοικονόμησης ενέργειας, της περιβαλλοντικής συνείδησης και είδαν από κοντά πόσο ευσυνείδητα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι εργαζόμενοι, ώστε να φτάνει στο τραπέζι μας τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, γεύτηκαν με ευχαρίστηση κάποια από αυτά.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κουκάκη και τους συνεργάτες του για την πρόσκληση στο εργοστάσιο, καθώς και για τη συμβολή τους στην ολοκλήρωση της γνωριμίας μας με τον κόσμο του γάλακτος και του γιαουρτιού συμβάλλοντας συγχρόνως στην προστασία του περιβάλλοντος !!