1ο Διεθνές Βραβείο καλύτερης ταινίας για 2η συνεχόμενη χρονιά στον Διαγωνισμό Ταινιών μικρού μήκους!!!

Μεγάλη επιτυχία για τους μαθητές του λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, καθώς απέσπασαν το  1ο Διεθνές Βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες, με την ταινία: «Μόνοι - αλλά - Μαζί».

Ο διαγωνισμός συνδιοργανώνεται  από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος.

Οι μαθητές με πολύ μεράκι, κέφι και δημιουργική διάθεση συμμετείχαν σ΄αυτήν την προσπάθεια γεφύρωσης και συνεργασίας με όλες τις μαθητικές κοινότητες στην Ελλάδα, Κύπρο και την Ομογένεια. Αρωγός στην προσπάθεια τους αυτή ήταν η σκηνοθέτρια και σεναριογράφος της ταινίας, N. Παπαδοπούλου, απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων μας. Την παιδαγωγική ευθύνη του έργου είχαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. E. Παπαδοπούλου και K. Σπαθάρου, ενώ στα γυρίσματα της ταινίας βοήθησαν με την συμμετοχή τους οι εκπαιδευτικοί Θεοδώρου Ε. και Λευκαδίτη Ν.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές: Γκονζάλες - Χόχολη Ε.– Μ. της α΄ τάξης του Λυκείου, Αναγνωστοπούλου Κ.-Μ., Βασιλειάδου Κ., Γαργάλα Σ., Γιαννακουδάκη – Παπαδοπούλου Δ., Δράκου Α., Κεραμιδά Ά., Κλαμπάτσα Ε., Κοτροπούλου Α., Μαχαιρά Α.-Ε., Μήτρακα Ι., Μπαζάκα Σ., Νάκου Π., Ξενίδου Μ., Ξουλόγη Ν., Οβαννισιάν Χ., Παλάσκα Α., Παναγιώτου Ε.-Μ., Σπανού Κ.-Β., Στογιαννάρη Σ., Ταντσιόπουλο Γ., Τσομπανίδου Ε., Φωτιάδου Μ.,της β΄ τάξης του Λυκείου και Μπουλούση Θ., της γ΄ τάξης του λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας.

Παρακολουθήστε την ταινία «Μόνοι - αλλά - μαζί» στον σύνδεσμο.