9η και 10η Πανελλήνια θέση στην …Οικονομία!

Στο Οικονομικό τμήμα  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο οι μαθητές μας, Καβαλιέρος Ι. και Μπουλούσης Θ., κατέκτησαν την 9η και τη 10η θέση αντίστοιχα, συμμετέχοντας στον Τελικό Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Οικονομικών, ανάμεσα σε 22 μαθητές που προκρίθηκαν από τα Λύκεια όλης της χώρας.  Στην τελική φάση του Διαγωνισμού "Αριστοτέλης" οι δύο μαθητές μας εξετάστηκαν σε θέματα κλειστού και ανοικτού τύπου, σύμφωνα με τα πρότυπα του διαγωνισμού της Ολυμπιάδας Οικονομικών.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του διαγωνισμού για την άρτια διοργάνωση και για τη ζεστή φιλοξενία που επιφύλαξαν για τους μαθητές και τους συνοδούς τους και τους ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους ώστε να προάγεται η οικονομική επιστήμη όχι μόνο ως ιδέα αλλά και ως τρόπος ζωής.

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας τόσο για τις επιδόσεις τους όσο και για την εξαιρετική συμπεριφορά τους!

Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς των διαγωνιζόμενων που με μεγάλη χαρά και προθυμία βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους και στους καθηγητές  εντός και εκτός σχολείου. Έχοντας κανείς αυτό το περιβάλλον, δεν μπορεί παρά να συνεχίζει σε ΑΕΙ να βελτιώνεται…

Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα πατήστε εδώ