Ανακαλύπτοντας τα μυστικά της συγγραφής με την Μυρσίνη Λενούδια.

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, η συγγραφέας κ. Μ. Λενούδια πραγματοποίησε μια δημιουργική συνάντηση με τους μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Θεάτρου και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων όπου η συγγραφέας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το μαγικό κόσμο των βιβλίων της και να τους αποκαλύψει τα μυστικά της συγγραφής.

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε προς το περιεχόμενο του βιβλίου της: «Μια παράξενη καρδιά» το οποίο μιλά για το πώς ξεκίνησε η ζωή, πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν, οι πλανήτες και το  πότε εμφανίστηκε ο άνθρωπος. Μια παραμυθένια αφήγηση για την ιστορία του κόσμου μας. Ένα ταξίδι στο σύμπαν που απαντά σε βασικά ερωτήματα και φέρνει σε επαφή τα παιδιά με εντυπωσιακά στοιχεία όπως οι γαλαξίες, με επιστημονικές πληροφορίες όπως το Πρωτοκύτταρο, μέσα από μια φαντασιακή όσο και ρεαλιστική διαδρομή στον χρόνο.

Το σχολείο μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη επαφή των παιδιών με τα λογοτεχνικά βιβλία και η επίσκεψη αυτή είχε ως στόχο να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο και να ενισχύσει την αγάπη των παιδιών μας για το καλό βιβλίο!