1η ΘΕΣΗ στο Young Business Talents στον Ν. Θεσσαλονίκης!

Την 1η και την 3η Πανελλήνια θέση στον Νομό Θεσσαλονίκης κατέκτησαν αντίστοιχα οι  ομάδες «HOOPINGEEKS», με αρχηγό τον μαθητή μας Κ. Σκέντζιο και μέλη τους Κ. Κολέρδα, Γ. Στράντζαλη και Β. Χωλοπούλου,, και «MEMA», με αρχηγό τη μαθήτριά μας Μ. Τσομπάνη και μέλη τους Α. Καπία, Λαδοπούλου Ε., Λαζαρίδου Μ. και προκρίθηκαν στον Εθνικό τελικό  του Young Business Talents, στην Αθήνα.  Οι δύο νικήτριες ομάδες θα συμμετάσχουν στον τελικό  που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 31 Μαρτίου, στο Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Όλες οι ομάδες του Σχολείου μας, κατάφεραν να φτάσουν επιτυχώς στα ημιτελικά του εξαιρετικού διαγωνισμού Young Business Talents, διανύοντας 11 εικονικά Εταιρικά έτη, συντάσσοντας τα αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια, στα οποία έπρεπε κάθε φορά να ληφθούν 113 διαφορετικές επιχειρηματικές αποφάσεις σχετικά με την Παραγωγή, τη Χρηματοδότηση, το Marketing και το Ανθρώπινο Δυναμικό, μέσω ενός εξελιγμένου Προσομοιωτή 3ης γενιάς – σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται διεθνώς σε πανεπιστήμια  διοίκησης επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, όλοι οι μαθητές μας, κατάφεραν να διοικήσουν και να καταστήσουν βιώσιμες και κερδοφόρες τις εικονικές τους επιχειρήσεις σε ένα περιβάλλον πραγματικής αγοράς και ανταγωνισμού, ωστόσο με βάση τους κανονισμούς του διαγωνισμού ο μέγιστος δυνατός αριθμός ομάδων που προκρίνονται στον τελικό, ανά σχολείο, είναι έως και 2 ομάδες.

Η Διεύθυνση του Σχολείου συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και επιβραβεύει την προσπάθειά τους να φτάσουν μέχρι και τα ημιτελικά, ενώ ταυτοχρόνως στέλνει εγκάρδιες ευχές στους δυνητικούς μας επιχειρηματίες που θα εκπροσωπήσουν το Σχολείο μας στον Εθνικό Τελικό!!!!

Δείτε την κατάταξη των ομάδων κάνοντας κλικ  ΕΔΩ