Συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Οικονομικών.

Την Κυριακή 22/01/2023, οι μαθητές της Οικονομικής Κατεύθυνσης των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη έλαβαν μέρος στον πρώτο γύρο του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Οικονομικών, που διοργανώνεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι μαθητές της γ΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη:
Καβαλιέρος Ι., Λαβιδά Α., Μαυρομάτη Δ.-Ά., Μιχαηλίδου Ε., Μόσχου Α. – Ά., Μπουλούσης Θ., και Σαριδάκη Ν.,  έλαβαν μέρος στην  πρώτη (1η) διαδικτυακή  φάση με το όνομα «ΞΕΝΟΦΩΝ» , καταθέτοντας χρόνο, γνώσεις και προσπάθεια.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η περαιτέρω ενασχόληση και εμβάθυνση των μαθητών στην επιστήμη των Οικονομικών ,η εξοικείωσή τους με τις έννοιες και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην σύγχρονη Οικονομική Επιστήμη καθώς και η επιβράβευση της ενδόμυχης και διερευνητικής αυτής προσπάθειάς τους.

Εμείς, ευχόμαστε στους μαθητές μας να προκριθούν στο επόμενο στάδιο που είναι η δεύτερη (2η) διαδικτυακή  φάση με το όνομα «ΠΛΑΤΩΝ» και τους συγχαίρουμε για την μέχρι τώρα προσπάθεια.