Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου μας!

Η αίθουσα Θεάτρου και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας γέμισε με γιορτινές μελωδίες, χορογραφίες, θεατρικά δρώμενα και πολλά φωτεινά χαμόγελα!

Μέσα σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα, μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Δημοτικού έλαβαν μέρος στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, με περίσσιο κέφι, ενθουσιασμό και γιορτινή διάθεση.

Οι απίστευτες περιπέτειες και τα μπερδέματα του Άγιου Βασίλη χάρισαν σε όλους μας πολλές εκπλήξεις, γέλιο και χαρά. Οι νεραϊδούλες του χιονιού στροβιλίστηκαν με χάρη και σκόρπισαν ολόγυρα ολόλευκες χιονονιφάδες. Τα παραδοσιακά, γιορτινά έθιμα του τόπου μας έδειξαν πόσο ξεχωριστή θέση κρατούν ακόμη στις καρδιές μας. Οι πρωταγωνιστές της ¨Παραμονής Χριστουγέννων 2022¨ απέδειξαν σε όλους πως τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς, αγάπης, αλληλεγγύης και πως αγγίζουν τις καρδιές όλων των ανθρώπων που… γίνονται για λίγο παιδιά και βιώνουν το θαύμα της Γέννησης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τις μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης που μας χάρισαν και στους άξιους εκπαιδευτικούς μας, που συντόνισαν αυτή την υπέροχη προσπάθεια.

Η ευλογία της Γέννησης του Θεανθρώπου ας φέρει σε όλους μας υγεία, αγάπη, ειρήνη, ευτυχία κι ελπίδα για το μέλλον!

Δείτε αποσπάσματα από την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου 2022.