2η Θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό του Basketball Κοριτσιών!!!

Στην Αθήνα για βράβευση από την Υπουργό Παιδείας τα «Αργυρά» Κορίτσια του Φρυγανιώτη!!!

Τη 2η Παγκόσμια θέση κατέκτησαν τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Basketball. Η κατάκτηση της δεύτερης παγκόσμιας θέσης θεωρείται τεράστια επιτυχία για τις έντεκα μαθήτριες-παίκτριες της ομάδας μας, η οποία πήγε στη διοργάνωση χωρίς τις μαθήτριες που πέρυσι αποφοίτησαν από το Λύκειο μας, με τις οποίες κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την Άνοιξη, στη Θήβα. Παρόλα αυτά οι αθλήτριες που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν την άκρως τιμητική κατάκτηση του Αργυρού Παγκόσμιου Μεταλλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων του Παγκοσμίου Σχολικού συμπεριελήφθη και η Βασιλείου Π., των Εκπαιδευτηρίων μας!!

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο  της 9ης​ Πανελλήνιας –Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, κάλεσε τις «Αργυρές» Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, σε κεντρική εκδήλωση με σύνθημα:​ «Άθληση κάθε μέρα, υγεία μία ζωή»,​ προκειμένου να βραβευθούν​ από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.