Άριστες οι επιδόσεις των μαθητών μας στις εξετάσεις της Αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου Michigan!

H Διεύθυνση και οι Συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στέλνουν τα πιο θερμά τους συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου: Γρηγοροπούλου Α., στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου: Αρβανιτίδη Σ. και Λαδένη Η. καθώς και στις μαθήτριες της α΄ Λυκείου: Αναγνωστοπούλου Α.Ε. και Αναγνωστοπούλου Κ.Μ., για την κατάκτηση του πιστοποιητικού   ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English) του Πανεπιστημίου Michigan.

Εξαιρετικές ήταν επίσης και οι επιδόσεις της μαθήτριάς μας της ΣΤ΄ Δημοτικού: Παταπούδη Α., των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου: Λαδοπούλου Γ. και Καρακύργιου Ε.-Β.,  της Β΄ Γυμνασίου: Αγγελίδου Α., Αναγνώστου Β., Βιλδέρη Θ., Καβαλιέρου Α., Κώστα Σ., και Μπουδουρίδη Μ. και της Γ’ Γυμνασίου: Λαζαρίδου Μ. στην κατάκτηση του πιστοποιητικού ECCE  (Examination for the Certificate of Competency in English.

Στις εξετάσεις του TOEIC (Test of English for International Communication) του Πανεπιστημίου Michigan η μαθήτρια της ΣΤ΄ Δημοτικού: Παταπούδη Α. και οι μαθητές μας της Β΄ Γυμνασίου: Αγγελίδου Α., Αναγνώστου Β., Βιλδέρη Θ., Ζεμπόγλου Π, Καβαλιέρου Α., Κώστας Σ., Μπουδουρίδης Μ., Παπαμίχου Κ. και Τσουμάνη Γ., διέπρεψαν, σημειώνοντας υψηλότατες βαθμολογίες στα επίπεδα Β2 και C1.

Όλες αυτές οι συνεχείς επιτυχίες αναντίρρητα αποτελούν την επισφράγιση των κόπων των μαθητών μας και ταυτόχρονα καταδεικνύουν τη συστηματική και την άρτια προετοιμασία που παρέχεται από τους Εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Είμαστε  σίγουροι ότι αυτή η μεγάλη επιτυχία των μαθητών μας είναι μόνο η αρχή των πολλών θαυμάσιων επιτευγμάτων που έρχονται στο δρόμο τους. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!