Έλαμψαν τα Αστέρια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη… Πανηγυρική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο… για τους αποφοίτους της γ΄ λυκείου 2022.

   Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, αποχαιρέτησαν τους αποφοίτους της γ΄ Λυκείου του σχολικού έτους 2021- 2022. Ο προαύλιος χώρος των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ, φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε μέσα από ένα φαντασμαγορικό παιχνίδι ήχου και φωτός, τους αποφοίτους που τερμάτιζαν τη μαθητική τους πορεία.

Η βραδιά εξελίχθηκε μέσα σε μια καθ’ όλα εορταστική ατμόσφαιρα με τα χαμόγελα των αποφοίτων μας να φωτίζουν και να αντανακλούν χαρά και συγκίνηση συνάμα, στα πρόσωπα των γονέων, κηδεμόνων και καθηγητών που παρακολούθησαν συγκλονισμένοι αυτή τη μοναδική γιορτή!

Ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων, κ. Αθ. Φρυγανιώτης εκφώνησε αποχαιρετιστήριο λόγο στους αποφοίτους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να εμπλουτίζουν την ενήλικη πλέον ζωής τους με γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες διαφυλάσσοντας στο ακέραιο το ήθος και την καλλιέργεια που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο σχολείο. Στη συνέχεια, ο κ. Αθανάσιος Φρυγανιώτης, ο κ. Πέτρος και η  κ. Χαρά Φρυγανιώτη απένειμαν ονομαστικές τιμητικές πλακέτες στους αποφοίτους, οι οποίες σηματοδότησαν την ολοκλήρωση της σχολικής τους ζωής.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες των τμημάτων της γ΄ λυκείου, η κ. Σ. Ντούρου (γ1), η κ. Ε. Παρισσοπούλου (γ2) και η κ. Ν. Κουσιαλάκη (γ3) αποχαιρέτησαν τα παιδιά εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις εκ  μέρους του Συλλόγου καθηγητών των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Ακολούθησαν οι αποχαιρετιστήριοι λόγοι των τέως σημαιοφόρων κ. Β. Πολυχρόνη και κ. Μ. Ράπτη, οι οποίοι μέσα από αλληγορικά και λογοτεχνικά κείμενα αφενός εκπροσώπησαν επάξια τους συμμαθητές τους, αφενός συγκίνησαν το σύνολο των παρευρισκόμενων οι οποίοι χειροκρότησαν με συγκίνηση τους ομιλητές.

Οι απόφοιτοί μας, θυμήθηκαν όλα όσα έζησαν κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης σχολικής τους πορείας στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων, μέσα από στιγμιότυπα της ταινίας με τίτλο: «Τα Αστέρια του Μέλλοντος» που ετοίμασε το σχολείο με πολύ αγάπη για εκείνους.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες της οργάνωσης και επιμέλειας της τελετής αποφοίτησης των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, κ. Γ. Βαγιωνά και κ. Σ. Ντούρου ευχήθηκαν στους αποφοίτους  του σχολικού έτους 2021-2022 όχι μόνο να αντανακλούν το φως των αστεριών στο διάβα τους, αλλά να δημιουργήσουν και να ανακαλύψουν το δικό τους εσωτερικό φως, λέγοντας τους…

«…Αυτό το εσωτερικό φως, το δικό σας φως, ας λάμψει περισσότερο από το φεγγαρόφωτο και ας πλημμυρίζει παντοτινά όλον τον πλανήτη γη, από τη μια άκρη του ορίζοντα έως την άλλη…»

Ενώ η κ. Β. Χατζηαλεξίου τους αποχαιρέτησε αντίστοιχα με τις μουσικές της επιλογές, οι οποίες έκρυβαν πολλές και διαφορετικές ευχές για αυτούς.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι καθοριστική υπήρξε η συμβολή του κ. Φ. Μπογιατζόγλου, της κ. Ε. Παπαδοπούλου, του κ. Θ. Τσιόγκα και του κ. Λ. Χατζηκυριακίδη για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής αποχαιρετισμού των αποφοίτων μας.

Στρέφοντας το βλέμμα μας…Στο δικό σας λαμπρό μέλλον…

Σας Ευχόμαστε ... Καλή τύχη και Καλό ξεκίνημα στη νέα σας Ζωή!!!