Το Γυμνάσιο «Ορθογραφεί» και στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Εξαιρετικές βαθμολογίες και υψηλές διακρίσεις πέτυχαν οι μαθήτριες-μαθητές του Γυμνασίου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας 2022  ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Μαΐου 2022.

Οι διαγωνιζόμενοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επίμονη διάθεση για αυτοβελτίωση εξασκήθηκαν στην ορθή γραφή και εντρύφησαν στην αξεπέραστη Ελληνική Γλώσσα αποκτώντας νέες γνώσεις που εμπλουτίζουν τον λόγο τους. Μέσα από τη διαδικασία αυτή βίωσαν την εμπειρία της διαγωνιστικής προσπάθειας και γεύτηκαν τη χαρά της συμμετοχής.

Παράλληλα, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό είχαν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στο Χαμόγελο του Παιδιού  για τον εξοπλισμό της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, χαρίζοντας το «χαμόγελό» τους  στα παιδιά που αγκαλιάζει ο Σύλλογος.

 Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στηρίζοντας την αξία της γλώσσας ενισχύουν την προσπάθεια των μαθητριών-μαθητών να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ορθογραφίας που βελτιώνουν τη γλωσσική τους επάρκεια και αντιτάσσονται στη γλωσσική ένδεια της εποχής. Ακόμα, πιστεύοντας στα ιδεώδη της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο, τούς ενθαρρύνουν διαρκώς σε κάθε εθελοντική δράση που προάγει το ανθρωπιστικό πνεύμα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες ! Ευχή όλων μας είναι να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε όλες τις προκλήσεις εθελοντικού χαρακτήρα συνδυάζοντας τη γνώση  με την προσφορά και να σημειώνουν σε κάθε τους βήμα μόνο επιτυχίες!

Τα ονόματα των συμμετεχόντων:  Αράπογλου Α., Βαρυτιμίδου Ε., Γκέλος Α., Γκουνάγιας Ε., Εσέρογλου Φ., Καράνος Ε., Λαδοπούλου Γ., Μισκάκη Φ., Σαρακλίδου-Καλπακίδου Ε. και Σιώπης Δ. (Α΄ Γυμνασίου), Δράκου Κ., Κεχαγιά Α., Κουράκη Α., Ράπτη Δ., Τσουμάνη Γ. και Χατζήπαπα Δ. (Β΄ Γυμνασίου).