Ένα χρυσό και ένα χάλκινο στο πανελλήνιο final four του Μπάσκετ!!!

Πρωταθλήτριες Ελλάδος τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη και 3η Πανελλήνια νίκη για τα αγόρια!!!

Με 2 πολύ υψηλές και σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν οι Σχολικές ομάδες basketball, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικών Ομάδων Ελλάδας-Κύπρου, που διεξήχθη στον νομό Βοιωτίας, το διήμερο 21-22 Μαΐου.

Συγκεκριμένα η ομάδα των αγοριών κατέκτησε την 3η Πανελλήνια νίκη, αντιμετωπίζοντας σχολεία με  μεγάλη ιστορία στον σχολικό αθλητισμό, ενώ η ομάδα των κοριτσιών την 1η Πανελλήνια νίκη, κάτι που πέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος αυτομάτως δίνει στην ομάδα των κοριτσιών και το εισιτήριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο, στο Βελιγράδι.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη ευχαριστεί και συγχαίρει τη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Βοιωτίας  και  την οργανωτική επιτροπή του Final Four  για την άψογη τέλεση των αγώνων.

Ένα μεγάλο μπράβο στους απόλυτους πρωταγωνιστές της προσπάθειας, τους αγαπητούς  μας μαθητές για την εξαιρετική τους αγωνιστική  και έξω αγωνιστική  παρουσία, τιμώντας και ανεβάζοντας στο υψηλότερο βάθρο του Ελληνικού Μπάσκετ το Σχολείο μας!!!