Διάκριση στο 7ο Συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών Μητροπολιτικού Κολλεγίου!!!

Μία ακόμη Τιμητική Διάκριση έλαβε ο μαθητής της γ΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας  Ράπτης Μ., στο 7ο Συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Το Συμπόσιο διεξήχθη υβριδικά στις 13-15 Μαΐου 2022 σε χώρους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, αλλά και διαδικτυακά.

Ο μαθητής μας αν και δεν είναι ακόμη φοιτητής παρουσίασε ανάμεσα σε φοιτητές διαφορετικών επιστημονικών αντικειμένων και σχολών την εργασία του «Πρόβλεψη της Πανδημίας του Covid-19» και εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό του συμποσίου.

 Στο πλαίσιο του 7ου Συμποσίου Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών παρουσιάστηκαν ερευνητικές εργασίες και καινοτόμες ιδέες με ερευνητικό ή πρακτικό/καινοτόμο περιεχόμενο, όπως κάποια δημιουργία, application, video game, ιδέα προϊόντος ή υπηρεσίας κ.α. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις θεματικές συνεδρίες και παρουσιάσεις των φοιτητών στα ευρύτερα επιστημονικά πεδία των Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, των Επιστημών Υγείας, των Πολυτεχνικών Επιστημών, των Επιστημών Πληροφορικής, Πολιτισμού και Επικοινωνίας, καθώς και των Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών και Νομικής.

Ευχόμαστε πάντα Διακρίσεις και Επιτυχία στο μαθητή μας!