Δραστηριότητες στη φύση του Περιβαλλοντικού Πάρκου Θέρμης

Το καλοκαίρι έφτασε… ξεκίνησαν οι στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας, μετά από μια απαιτητική και δημιουργική σχολική χρονιά. Στο πλαίσιο της 28ης Πράσινης Εβδομάδας βρεθήκαμε στο φιλόξενο και ασφαλή  χώρο του Περιβαλλοντικού Πάρκου Θέρμης.

  Πρόκειται   για έναν παλιό χώρο διάθεσης απορριμμάτων που μετετράπηκε σε χώρο αναψυχής και άθλησης. Μέσα στον χώρο τα παιδιά εξερεύνησαν τη μεγάλη ποικιλία φυτών(θάμνοι, δέντρα, αρωματικά φυτά) που  υπάρχει, περιηγήθηκαν στους καταπράσινους χώρους του, πήραν το κολατσιό τους πάνω στο άφθονο γρασίδι, είχαν την τύχη να συναντήσουν χελώνες, μύρισαν την ευωδία των αρωματικών φασκόμηλων κ.ά. Απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού  στα  γήπεδα ποδοσφαίρου μπάσκετ και αντισφαίρισης, μετά από μια απαιτητική χρονιά και δημιουργική σχολική χρονιά. Πραγματικά είναι ένας ιδανικός χώρος για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα

Οι μικροί μας μαθητές μοιράστηκαν στιγμές χαράς με τους φίλους και συμμαθητές τους και απόλαυσαν τη μαγεία της φύσης…   Ευχόμαστε ολόψυχα ν΄ αποτελέσει την απαρχή ενός ευχάριστου καλοκαιριού!!!