Χρώματα, αρώματα, γεύσεις και ρυθμοί του Καλοκαιριού!

Σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Καλοκαιρινή Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου μας.

Με ρίγη συγκίνησης υποδεχτήκαμε στην Αίθουσα Θεάτρου και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, τους μικρούς απόφοιτους του Νηπιαγωγείου για το 2022.  Μια όμορφη, δημιουργική χρονιά έφθασε στο τέλος της γεμάτη γνώσεις, αξίες, φιλίες και πλούσια συναισθήματα. Τα παιδιά μας κατακτώντας τα απαραίτητα εφόδια είναι έτοιμα να ανοίξουν τις «φτερούγες» τους στους ορίζοντας που ανοίγονται μπροστά τους. Αφού απονεμήθηκαν οι τίτλοι αποφοίτησής μας μάγεψαν με τις μελωδικές φωνές και ταξιδέψαμε μαζί τους με τα « Άσπρα καράβια…»

Ένα ανέμελο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι μας υπόσχονται οι μικροί μαθητές μας και μας μεταφέρουν με τη μοναδική αθωότητα και ζωντάνια τους σε ονειρεμένες παραλίες. Χρώματα, αρώματα, γεύσεις και ρυθμοί του Καλοκαιριού κατέκλυσαν τη σκηνή του Θεάτρου μας στις μοναδικές χορογραφίες των παιδιών, που με τις χορευτικές τους ικανότητες σκόρπισαν άπλετο κέφι και ξεσήκωσαν το κοινό.

Ευχόμαστε στα παιδιά μας να κυνηγούν και να πραγματώνουν τα όνειρά τους και να έχουν ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο με όμορφες στιγμές!!!

Δείτε αποσπάσματα από την Καλοκαιρινή Αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή  μας.